Borettslag vedlikeholdsansvar

Vi hjelper ditt Borettslag eller Sameie med å opprettholde vedlikeholdsansvaret på VVS anlegget.

Vi hjelper ditt borettslag eller sameie ha full kontroll på VVS-anlegget deres. I tillegg til å utføre vedlikehold og serviceoppdrag, tilbyr vi faste serviceavtaler for borettslag og sameier.

Serviceavtale for ditt borettslag eller sameie

Vi har lang erfaring med å støtte borettslag og sameier med ulike oppdrag. Vi bistår med alt fra vannlekkasjer og utskiftninger, til større prosjekter, inkludert utskifting av radiatorer og stoppekraner, samt installering og energieffektivisering av varmeanlegg eller utskifting av komponenter i slike systemer.

Vi tar oss også av service og vedlikehold for ulike systemer, herunder vann- og avløpsnett, varme- og kjøleanlegg, sprinkleranlegg, brannposter/slanger og avløps-/kværnpumpesystemer som måtte være i ditt bygg.

Våre tilpassede serviceavtaler er utformet for å møte dine spesifikke behov.
Les mer om vedlikehold
I samarbeid med pålitelige partnere tilbyr vi helhetlige løsninger for vann- og energimåling. Nordisk vann og varme AS har betydelig erfaring på dette områdetog har samarbeidet med ledende aktører på markedet som leverer målere og systemer for avlesning, overvåkning og implementering av slike systemer inn i eksisterende bygg.
Les mer om vann / energimåler

Fordeler ved å inngå en service- og rammeavtale

Rabatterte priser

Gode avtaler for sameier og borettslag

Skreddersydde serviceavtaler

24/7 Vakttelefon med rask respons

Pålitelig partner med lang erfaring

Reduser risikoen for driftsbrudd og nedetid

SEND EN HENVENDELSE FOR GRATIS BEFARING