Energieffektivisering av bygg

Kontakt oss idag

Hvorfor velge oss for energieffektivisering av rørtekniske anlegg?

Erfaring og Kompetanse

Vår solide erfaring og spesialiserte kompetanse innen rørtekniske systemer gir oss evnen til å identifisere potensielle energitap og implementere effektive løsninger for å redusere disse.

Skreddersydde løsninger

Vi tilbyr skreddersydde løsninger som nøye tilpasses ditt anlegg og dets spesifikke behov. Vår tilnærming tar hensyn til den eksisterende infrastrukturen og anlegget, og videre arbeider vi for å finne den optimale løsningen som møter dine krav på best mulig måte.

Innovative teknologier

Vi tar i bruk teknologier som er designet for å redusere energiforbruket uten å ofre kvalitet eller driftssikkerhet. Dette inkluderer avanserte styringssystemer og effektive varme- og kjølesystemer.

Kostnadseffektivitet

Energioptimalisering fører ikke bare til reduserte driftskostnader, men det kan også gi betydelige besparelser på lang sikt. Vårt fokus er å gi deg løsninger som maksimerer energieffektiviteten og gir avkastning på investeringen.

Ta ett smart Klimavalg - La oss skape en bærekraftig fremtid for dine rørtekniske anlegg

Enova fortsetter å støtte bærekraftige valg! Finn ut hvordan du kan få støtte til dine klimavennlige tiltak ved å besøke enova.no i dag.

Erfaring fra BREEAM sertifiserte prosjekter

BREEAM er en internasjonal standard for miljøklassifisering av bygg, og den vurderer ytelsen til bygninger innenfor områder som energibruk, materialvalg, avfallshåndtering, og innemiljø.

Vi har erfaring innen arbeid på og med BREEAM sertifiserte prosjekter og leverandører som leverer produkter og utstyr som godkjent for bruk på BREEAM sertifiserte bygg.