Rørleggervakt Oslo og Akershus hele døgnet: 922 38 659

Vi har alltid minst en rørlegger på vakt


Tilgjengelighet 24/7: Vi er tilgjengelige døgnet rundt, syv dager i uken, for å løse dine rørleggerproblemer når de oppstår

Hurtig Respons: Vårt erfarne team av rørleggere reagerer raskt på nødsituasjoner, slik at problemene dine løses effektivt.

Konkurransedyktig Prising: Vår Rørleggervakt tilbys til en rimelig pris, uten skjulte gebyrer, slik at du kan få den hjelpen du trenger uten å tømme lommeboken.

Døgnvakt: 922 38 659

Uansett tid på døgnet eller året får du tak i oss. Om du har behov for høytrykksspyling av et rør eller få stanset en lekkasje så er vi klare til å rykke ut.

Oppmøtegaranti

Oppmøtegarantien sørger for at vi er på plass innen rimelig tid, og du får den øyeblikkelige hjelpen med de tingene som virkelig haster.

Våre tjenester

Vi utfører alle typer rørleggeroppdrag til konkurransedyktige priser. Ingen jobb er for liten eller stor.

Det skjer mange vannskader i Norge hver eneste dag, og da er vi i Nordisk vann og varme AS klar for å hjelpe deg med å utøveskadebegrensning og reparasjon av lekkasjepunktet.

Vi forstår hvor avgjørende det er å handle raskt ved vannskader.
Derfor tilbyr vi en døgnåpen vakttelefon som gjør at du kan nå oss når som helst, dag eller natt, og hele året. Vår beredskap er klar til å rykke ut og takle situasjonen umiddelbart, uansett når behovet oppstår.

Ved vannskader er hver time viktig. Kontakt oss øyeblikkelig, og la vår innsats bidra til å begrense skadene og gjenopprette normaltilstanden så raskt som mulig.

Ett lite tips!
Når det oppstår vannlekkasje på kraner, toaletter og/eller varmtvannsberedere, kan det ofte være mer fordelaktig å erstatte det defekte produktet enn å forsøke å reparere det gamle. Vannskader er kostbare, og konsekvensene kan være enda dyrere. Vi oppfordrer deg til å kontakte oss umiddelbart ved første tegn på lekkasje for å begrense skadeomfanget.

"Vann har en unik evne til å finne veier, og kan være vanskelig å oppdage for det utrente øyet"

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg ringe vakttelefonen deres også for oppdrag som ikke haster like mye?

Vi yter døgnservice for hendelser som krever øyeblikkelig assistanse. Det vil si rørlegger behov som ikke kan vente til vi åpner kontoret vårt igjen neste dag.

Eksempler på dette er sprukne rør, tett toalett som renner over og lekkasje. Med andre ord, behov som vil kunne få store økonomiske og/eller helsemessige konsekvenser dersom de ikke tas tak i så fort som mulig.

Dette gjør vi ved ankomst:
Forhindre videre skade

Avdekke skadeårsak

Reparere lekkasje hvis mulig, evt. utkobling av aktuelt rør

Når gjelder rørleggervakten fra?

Vår rørleggervakt for Oslo og Akershus gjelder etter klokken 16.00 på hverdager, lørdager, søndager, samt helligdager – hele døgnet. Responstid avhenger av pågang, og taksten er høyere enn ved utførelse av oppdrag i vanlig arbeidstid.

Mindre skader kan repareres på vakten, men blir ikke jobben ferdigstilt der og da fortsetter vi oppdraget på nærmeste vanlige arbeidsdag eller etter avtale.

Hva er åpningstidene deres?

For generelle henvendelser om rørleggertjenester og utførelse av oppdrag, er våre åpningstider på hverdager mellom 07.00 – 16.00. Administrative henvendelser, enten det gjelder faktura, priser og lignende, gjøres mellom 07.00 – 16.00 på ukedager.

Etter klokken 16.00 på hverdager, i helger og på alle helligdager er vi tilgjengelig på vakt for nødutrykning gjennom vår rørleggervakt for Oslo og Akershus.

Dokumentert skaderapport med bilder

Vi lager også en rapport etter oppdraget, som du kan ta med videre til ditt forsikringsselskap for å kunne dokumentere skadeårsak.

Områder vi tilbyr Rørleggervakt
ved akutt behov

Er ikke området ditt listet opp under, ring oss så kan vi se om vi kan hjelpe deg

Vakttelefon Rørlegger 922 38 659

Rørleggervakt Oslo
Rørleggervakt Lillestrøm
Rørleggervakt Lørenskog
Rørleggervakt Nittedal
Rørleggervakt Bærum
Rørleggervakt Skedsmo