Rehabilitering av bad

På tide å pusse opp badet ?

Enten du planlegger å fornye eller totalrenovere badet ditt, står vi klar til å veilede deg gjennom hele prosessen – fra planlegging til det ferdige resultatet. Vi har ekspertise innen oppgraderinger og skaper helt nye, fullstendig renoverte bad.

Vårt samarbeid med erfarne håndverkere som snekkere, elektrikere og flisleggere sikrer grundig vurdering av alle viktige detaljer. Dette sikrer at det endelige badet blir skreddersydd for å møte dine spesifikke behov og ønsker.

Vi garanterer at det ferdige resultatet fungerer perfekt for deg.

Hva koster det å pusse opp badet

Oppgrader ditt baderom

Badet er et av de mest sentrale rommene i hjemmet ditt – det er stedet der dagen din begynner og slutter. Det skal gi deg en følelse av velvære og glede, selv i hektiske hverdager.

Prosessen med å pusse opp badet kan være både fristende og utfordrende. Uansett om du ønsker et standardbad med høy kvalitet eller legger vekt på unikt design og skreddersydde løsninger, er vi den rette samarbeidspartneren for deg.

oppgradering av badet pris

Ting å tenke på ved planlegging av nytt bad

Det viktigste å tenke på

Å modernisere et baderom involverer flere viktige hensyn. Veien fra inspirasjon til virkelighet kan virke utfordrende, men med grundig planlegging og samarbeid kan den gjøres enklere. 

Først og fremst er det essensielt å vurdere om baderommet krever en totalrenovering eller om mindre oppgraderinger, som for eksempel å legge fliser over eksisterende fliser, eller bare bytte ut utstyr, garnityr eller innredning er tilstrekkelig. 

Ved en befaring kan vi evaluere baderommets tilstand og gi deg tilbakemelding om hvilke oppgraderinger som er mulig eller nødvendig.
 
Lag en oversikt over dine behov og bruksområder for baderommet. Tilpass uttrykk og funksjoner etter baderommets bruk, enten det er et hovedbad, gjestebad eller bad med vaskerom. Prioriter de praktiske behovene først. Når dette er kartlagt, kan du ta hensyn til personlige preferanser og ønsker for ditt nye baderom.

Her er en liten huskeliste:

Ønskeliste
En ønskeliste over hva du trenger, eller hva du ønsker av ditt nye bad er en god start

Stil og design
Tenk på farger og materialer som passer dine ønsker

Belysning
God belysning er viktig på badet

Lagringsplass
Nokk lagringsplass er også en viktig ting å tenke på da man velger utforming og innredning på det nye badet

Funksjonalitet
Tenk på hvem som skal bruke badet og tilpass planløsningen og utformingen av badet så det imøtekommer dine behov
PS.
Husk at ved store endringer på plassering av for eksempel wc, servanter og dusj, må rørinstallasjoner ofte flyttes

Budsjett
Sett ett realistisk budsjett for hvor mye du kan tenke deg å bruke på dine ønsker
PS.
Husk å sett av litt ekstra til uforutsette utgifter, eller litt ekstra luksus.....


Lover og regler. Når er det søknadspliktig

Når du skal bygge eller oppgradere et bad, er det nødvendig med visse dokumentasjoner. Det finnes lovverk knyttet til våtrom og krav til prosjektering. Dette omhandler prosessen for oppbygging av badet og hvilke produkter som skal brukes, osv.

En stor del av prosessen innebærer å få et team av autoriserte fagfolk til å samarbeide om byggingen av badet. Vi jobber som ett team med gode håndverker og samarbeidspartnere som snekkere, elektrikere, malere og flisleggere for å samarbeide om å få jobben gjort.

Budsjett. Hva koster det å pusse opp badet ?

Prisen vil avhenge av hvilken standard du ønsker for badet, størrelsen på badet og ikke minst den nåværende tilstanden til badet, ettersom eldre bad ofte krever mer grunnarbeid. 

PS. Prioriter de praktiske behovene først. Når dette er kartlagt, kan du ta hensyn til personlige preferanser og ønsker for ditt nye bad.

Hvor lang tid tar det å pusse opp badet ?

Tidsrammen for prosessen kan også variere avhengig av baderommets standard og størrelse. Gjennomsnittlig tidsforbruk for hele prosessen er estimert til omtrent 4 uker basert på erfaring.