OM OSS

Litt om oss

Velkommen til Nordisk vann og varme AS, hvor kompetanse, kvalitetssikring og HMS står i fokus. Vi er stolte av å være et ledende rørleggerfirma med dedikert ledelse og ansatte som prioriterer kvalitet, sikkerhet og bærekraft i alt vi gjør.

Vår ledelse bringer med seg en solid kompetanse innen rørleggerbransjen, samt omfattende erfaring med kvalitetssikring og HMS-protokoller. Vi setter kundetilfredshet høyt og tar ansvar for å sikre at alle våre prosjekter oppfyller de høyeste standarder for kvalitet, samtidig som de overholder strenge HMS-retningslinjer. Kvalitetssikring er kjernen i vår virksomhet. Vi implementerer nøye planlagte prosesser og inspeksjoner gjennom hele prosjektets levetid for å sikre at arbeidet vårt oppfyller og overgår forventningene til våre kunder.

Helse, miljø og sikkerhet er ikke bare et krav, det er en prioritet for oss. Vi tar aktivt ansvar for å sikre trygge arbeidsforhold for våre ansatte og en bærekraftig praksis som respekterer miljøet. Gjennom kontinuerlig opplæring, risikovurdering og oppdaterte HMS-prosedyrer, jobber vi for å skape en arbeidsplass hvor sikkerheten til våre ansatte og kundene våre er av største betydning.

Enten det er et lite vedlikeholdsarbeid eller et stort prosjekt, kan du være trygg på at Nordisk vann og varme AS tar ansvar for å levere tjenester med fokus på kvalitet, sikkerhet og bærekraft.

Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med dine prosjekter!

Kontakt oss

Ansatte i administrasjonen

Kim Holter
Kim Holter
Daglig leder/ Rørleggermester
Kim Holter
Kim@nvvas.no
482 79 313
Junaid Aftab
Junaid Aftab
Faglig leder/ Rørleggermester
Junaid Aftab
Junaid@nvvas.no
928 42 502